KJ Auto / Værksted / Reparation af Citroën
Citröen

Reparation af Citroën

Køb, salg og reparation af Citroën

Hos KJ Auto er vi specialiseret i Citroen, hvilket indebærer både køb og salg af brugte biler, samt reparationer og salg af nye og brugte reservedele. Vi forhandler mange forskellige modeller, så vi har helt sikkert også en bil til dig. Nogle af modellerne er mere familievenlige end andre. Du får meget for pengene, når du vælger at købe en brugt Citroen i Auning.

Bestil en reparation af din Citroën hos os

Hos KJ Auto har vi mange års erfaring med reparationer af Citroen. Vi gør meget for at kunderne ikke får en stor mekanikerregning, og derfor sælger vi både nye og brugte reservedele til rimelige priser. Vi tilbyder desuden et gratis synstjek af din Citroen.

Mens vi udfører reparationen af din Citroen, har du mulighed for at leje en af vores kundebiler for kun 100,- pr. dag inkl. moms. Flere af vores kunder fra Aarhus og Randers benytter sig af dette tilbud.

 Vi tilbyder reparationer på alle personbiler fra Citroen. Blandt de mest populære modeller kan nævnes:

  • Citroen C1
  • Citroen C3 / C3 Cactus / Aircross
  • Citroen C4 / C4 Picasso
  • Citroen Berlingo-serien
  • og meget mere

Kontakt os allerede i dag

Vores værksted har åbent hver mandag til torsdag fra kl. 7.30-16.00 samt fredag fra kl. 7.30-13.00. Du er velkommen til at komme forbi eller kontakte os på telefon 26 83 70 29. Husk vi også tilbyder reparation af Peugeot.

Nyhed
Peugeot

Peugeot 107

Trendy
Peugeot 107 Trendy